Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 17. april 2011

En haug med deilig inspirasjon!!

En stor pakke dukket opp i posten her om dagen!!Herlige stoffer fra Cetho. Første stoffet jeg satte saksa i var deilig løve-frotte`.Denne kvaliteten var utrolig deilig!Tett og jevn og passe fast samtidig som den er myk og god. Dette ble en selebukse i str 68,350 kroner.

5 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Vilken söt! Gillar de söta lejonen!

//Lina

Hilde sa...

Så masse flotte stoffer, og kjempesøt bukse :o) Jeg venter på stoffer jeg har bestilt fra samme sted, og gleder meg til de kommer :o)

Hegeslilleboble sa...

Så herlig!

MinaMirakel sa...

Det ser härligt ut!/Åsa

Magnhild sa...

Så mange fine stoff!!