Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 13. april 2011

Anton sitt rom

For noen uker siden ble også Anton sitt rom ferdig oppusset-herlig! Dette rommet er mye mindre enn Annika sitt men vi har prøvd å utnytte plassen slik at han får litt boltreplass på gulvet og endel oppbevaringsplass alikevel.Veggene er litt tomme enda og lampen er ikke kommet opp men han har tatt det ibruk og virker da rimelig fornøyd;) Her er noen bilder av ettpar ting jeg liker så godt. Kofferten her og den tøffe båten fikk han i barselgave. Denne tøydukka har han arvet av Annika,bøkene også foresten. Kuleramma har han arvet av ett søskenbarn og den søte spilledåsen fant vi sist vi var på shoppingtur i Stavanger. Nok en barselgave,både knaggen og instrumentet.Tror jeg må høre hvor knaggen er kjøpt for de kunne jeg godt hatt noen av på Annika sitt rom også.

7 kommentarer:

duBedåre sa...

Så flott rom han har fått! Kløvertapeten er nydelig, den kommer til å være knall i mange år. Gøy å pynte med barselgavene, som jo er leker samtidig. Flott, altså!

MARIAHS sa...

Det var jo kjempe fint rom. Likte godt kløvertapeten;)

Janet sa...

Så fiiiint!
Tapeten var knallfin. Flinke dere er.

Hegeslilleboble sa...

Kjempefint, herlig tapet ja:).

SiriR sa...

Så koselig rommet hans ser ut:)

MinaMirakel sa...

Helsnyggt rum, snygg tapet!/Åsa

rockefår sa...

Så fint det var her!

Knallkul den kløvertapeten og mange fine små detaljer/ting!