Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 5. mars 2011

Min første VOKSENKJOLE!!! Juhu så gøy!

Da kastet jeg meg _endelig_ i det og begynte på en voksenkjole igår.Jeg fikk ikke gjort meg ferdig for jeg manglet Vliesofix så siste hånd på verket ble gjort idag. Fargene er mørkeblå og dyp cerise-bildene lyver litt. Annika har foresten vært fotograf-"koffor ska kje håve ver me mor???" hehehe.. Ribb i halsutringningen+armene. Blir nok flere kjoler i denne stilen tenker jeg,men først må jeg shoppe velour i lange baner...går endel med til en slik model.Størrelse på denne er Large. Dette er nok ikke heeelt mine farger så mulig den skal få ett annet hjem...prisen på slike kjoler kommer nok til å ligge på 1000-1300 kroner.(Denne kan kjøpes for 950) Nå skal jeg mekke mønster og gruble på applikeringer,pynt og flotte fargekombinasjoner.

5 kommentarer:

Älskade Hjärtegryn ® sa...

Såååå snygg!!!

SiriR sa...

Så bra at du endelig har testen en voksenkjole, den ble utrolig fin:)

rett og vrang sa...

Flott! Husker godt hvordan dette føltes, og - ikke minst at noen ville ha det! Nå har nok ikke jeg sydd slike ting på mange , mange år, men det er aldri glømt! Lykke til! Synnøvehilsen

MinaMirakel sa...

jättefin!
Underbar modell./Åsa

Hegeslilleboble sa...

Den ble knallfin!! Synes som annika- at hodet kunne vært med;)