Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 20. mars 2011

Heilt spesiell "goes romantic"

Hvem hadde vel trodd at det gikk ann?? Etter at jeg begynte å sy litt voksenklær gikk jeg til anskaffelse av ulike farger velour og bånd i litt dusere farger.Ei vennine venter smått og hun lurte på om jeg sydde omslagsjakker til små babyer.Hun er glad i enkle og litt romantisk/klassiske plagg så det ble inspirasjonen til det grå settet.Her er velour fra Onion og søte blonder fra texart.Mønsteret er eget,str 62.(590 for settet) Neste ut er en topp jeg har laget i gave til min gode svigerinne.Håper hun liker den og at den passer.Denne er sydd i Hilco vinterfrotte fra Sydilla og er pyntet med en søt blonde fra Texart.Strikk i armene slik at de er posete og 3/4 armer.Strikk i nederkanten også slik at det blir en litt posete der også.Veldig fornøyd med fasongen.Eget mønster også her. Sist minner jeg om giveawayen i innlegget under.

7 kommentarer:

Klara sa...

Nydelig sett! Kjolen var også fin.

Karen sa...

Dette var kjempefint. Synes det er så fint med litt "roligere" plagg. Settet var utrolig søtt.

Anna GL sa...

De blondene på buksa var jo en fin prikk over i-en! :)

Anita sa...

Den gråa dressen är sååå söt. Shabby chick på en liten nyföding, vad kan vara bättre?

mamma i nord sa...

For ett nydelig sett. Gråfargen var fantastisk fin, og slike vinage klær er jo bare så nydelig. Jepp jeg er på tur ut av retro perioden...he he.

Ønsker deg og dine en fortsatt trivelig søndag.

Klem
MIN

MARIAHS sa...

For et nydelig lekkert sett.. ELsker blonder,så dette var utrolig fint;)

MinaMirakel sa...

Underbart!/Åsa