Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 10. november 2010

We`re the monsters!!!

..noen som husker serien?Med han grønne monster-faren..hehehe husker jeg satt klistra forann skjermen.Vel dette er monster-TRUCK da så ikke helt samme greia men jeg har nynnet på "we`re the monsters" hele tiden mens jeg sydde disse to så da måtte overskrifta bli slik;) Som dere ser herlig Interlock fra Sydilla.Det er to brødre som skal bli så flotte i matchende gensere.Syns det ble flotte fargekombinasjoner som faktisk er mye finere IRL. Jeg delte armene slik dels fordi det var litt lite stoff igjen og dels fordi det blir en veldig kul effekt.Jeg har gjort det før på en genser jeg gav bort i gave til nabogutten og kommer nok til å bruke den teknikken igjen. Str 122 og 110 ca.

8 kommentarer:

JuMel sa...

Vilka tuffa tröjor! De skulle min son älska:)

Ann Kristin sa...

Utrolig fine gensere! Likte armene veldig godt;)

SiriR sa...

Stilige gensere i kult trykk!

Syserine sa...

Fresht!!

Marianne sa...

Utrolig tøff effekt på armene!!! Og en utrolig kjekk blogg du har, som jeg har lagt til blogglista mi!

MinaMirakel sa...

jättefina, kul tyg!/Åsa

stjerneglass sa...

Så kule! :)

HobbyMegHer sa...

Så herlige genserene ble!!
Stilig med armene slik. :))