Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 7. november 2010

Tryll-tryll undertøysett:)

Litt mere feer ble det idag.Annika forelsket seg helt i stoffet så det fikk bli ett undertøysett til henne.Begge deler er mønster jeg har gjort om slik at jeg til slutt endte opp med den str og fasong jeg likte.110 på begge deler.Trodde gjerne fe-stoffet var litt for lite stretchy til trusene men det funka superbra. Stoff fra Sydilla.no og kanter er interlock fra jny/cetho og den sorte tror jeg også er fra sydilla.

2 kommentarer:

Äppel Päppel sa...

Jättemysigt set! Och vilken glad och go flicka du har! Jättesöt!

mimmi-leone sa...

Så fint det ble, fine farger og stilig mønster til en søt jente!

Hilsen fra mimmi-leone