Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 15. november 2010

Storesøster-sett

Idag ble dette settet til og Annika likte det kjempegodt-Da er det gøy å sy! Hun er ikke veldig glad i blått/turkis og andre "guttefarger" som hun kaller det,så da matchet jeg med rosa.Hun er veldig fin i blått syns jeg og siden jeg er _rimelig_ lei rååååsa-perioden var dette ett friskt innspill. Stoffene kommer ene og alene fra Cetho.Mønster på toppen er miks av flere og buksa kjenner sikkert mange igjen;) Den var forøvrig litt kort i str. syns jeg-dette er 110. Genseren er str 116.

6 kommentarer:

Silje sa...

Annika bør absolutt gå med "guttefarger" selv om det ikke er noe som heter guttefarger i våre dager. hehe.
Hun er suuupersøt! Er buksemønsteret ett du har laget selv? var utrolig kult!!

Ann Kristin sa...

Kjempe fin fargematch! Hun var supersøt i blått. Jeg har også bestilt det stoffet. Er superfint!

MinaMirakel sa...

Så fint tyg, tösen passar bra i blått!/Åsa

Umulia sa...

Som alltid er det super inspirerende å titte innom hos deg:)

Anonym sa...

Superfina kläder du gör;)
Måste fråga, du skrev ett inlägg hos Älskade Hjärtegryn. Detta med at sälja kläder utifrån Ottobres mönster vart står det att det är olagligt i deras tidning? Det är inte till för industri, komersiellt syft och jag som syr för hobbyverksamhet, syr så jag kan köpa nytt tyg, kanske tjänar några kronor på t.ex en tröja. Hoppas du kan svara...... måste få ordning på detta och eftersom du verkar ha varit i kontakt med dem så.....Jag vill inte vara olagli eller olydig;)

Heilt spesiell sa...

Anonym:Send meg en mail så tar vi det der:)