Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 7. november 2010

Luer til tøffe gutter!

Da var monstertruck stoff fra Sydilla.no landet!! Gøy med stoffer som også er tøffe til litt større barn.Det er selvsagt ikke bare gutter som kan ha disse stoffene men jeg vil tro det er mange gutter som liker de godt.Ett positivt innslag i disse spiderman/batman tider syns jeg. Interlocken er veldig myk og god og kan derfor fint brukes til luer.Noen typer interlock er for hard syns jeg og har såpass dårlig strekk i at luene mister fasongen,men det føler jeg ikke denne gjør. Str 3-6 år er disse og skal gis bort til Tau turn slik at de kan lodde dem bort på juleavslutningen.

3 kommentarer:

Badehetta :) sa...

Så utrolig tøffe.. Dumt de ikke var til salgs..:( Hadde vært knall til gutta her.

Hello sa...

Som bekant har jag ju bara flickor. Jag vågade inte bara köpa monstertruckar utan tog lite féer också. Dessa kastades bort och med ögonen strålande av lycka bad 4-åringen om klänning och tights av monstertrucktyget! :) Fast jag har bara det turkosa.

Hegeslilleboble sa...

Kjempetøffe luer!!! Tror jeg må prøve meg jeg også.... snart... kanskje til helga... kanskje??