Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 4. oktober 2010

"Stars and stripes"

Nytt heldraktmønster herfra.Slimfit kan vel denne kalles noe jeg syns er supersøtt på babyer. Denne ble ikke heeelt slik planen var-jeg ville egentlig ikke kante helt ned på foten men det gikk plutselig opp for meg at den ble vel trang i åpningen dersom jeg ikke gjorde det..men jeg har en plan for neste heldrakt og håper jeg får satt planen ut i livet idag;) Mønster er eget og stoffene er fra Stoff og Stil og ribben fra Sydilla. Fungerer beste med stretch jersey på slike smale heldrakter så om jeg syr den i interlock så legger jeg nok på litt i bredden. Anton har forøvrig servert en haug med deilige smil til meg idag,men han hadde visst brukt opp alle da kameraet kom frem...;)

10 kommentarer:

Anemone.made sa...

Hei. Flott dress og en supersøt gutt!

MARIAHS sa...

Den var kjempe tøff den dressen:) Jeg lurte litt på når du har kjøpt det stjerne stoffet? Finner det ikke ser du:) Liker stjerner:)

SiriR sa...

Åh, så søt han er i sin nye kule heldress! Stilig:)

Hello sa...

Vilken fin Anton! Även om leendena tagit slut!

MinaMirakel sa...

Underbar!/Åsa

manja sa...

tøff dress og for en herlig gutt <3

Anonym sa...

Så flott dress du har sydd til flotte Anton :)

Anlen sa...

Stilig!!! Du er flink:)

Bidle i sømrommet sa...

Kjempefin!!! Har kjøpt stoff og mønster til å sy en slik heldrakt, men kvier meg litt for kanting med stretchstoff. Hvilket stoff bruker du til kanting?

lykke liten sa...

dette var noen utrolig fine dresser!!!
ser skikkelig deilige ut å ha de på også :)