Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 27. oktober 2010

Siklesmekker

Jeg kjøpte oppskrift på siklesmekke av Gekko (At sy en Gekko-du finner bloggen i min bloggliste til høyre).Har lenge tenkt at jeg ville sy slike men ikke somlet meg til å tegne mønster.Jeg vet jo at forsiden er større enn baksiden men hvor og hvor mye visste jeg ikke.Hadde fundert på å klippe om en vi har her hjemme men da Gekko solgte mønster kjøpte jeg heller der. Fin fasong og passe rynker forann,men litt i største laget til minien her syns jeg-så nå endte jeg opp med å klippe opp en smekke vi hadde alikevel..hehe jaja da har vi en for små mini-siklere og en for større stor-siklere;) Fasongen var faktisk ganske ulik selv om det ikke synes så godt på bildene(?).Flodhestene og jofotex ugler er Gekko sin oppskrift,mens znok uglestoffet er "min"- dvs en Pippi smekke jeg klippet opp og tegnet av+forandret bittelitt.

5 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Har också köpt detta mönstret då jag inte hade tålamod att göra ett eget! Så fina och fräscha dina blev!

Gekko sa...

Kjempefine! Kult at de ble så like selv om de var annerledes konstruert da! Hvordan var formen på de fra Pippi da? Jeg har faktisk ikke tenkt tanken å klippe opp en for å se jeg, ikke så dumt! ;-)

Litefrø sa...

Jeg har også klippet opp en pippi smekk! Har bare ikke somlet meg til å sy en ny en enda;) hahah... men smekkene dine ble kjempe fine! Og ikke så lett å se forskjell på bildene nei:)

mette sa...

Så mye flott du har sydd! Og fin liten Anton under der (jeg har også en liten Anton!). Ha en herlig dag!

tina f sa...

Smekkene ble veldig fine, men neimen ikke lett å se forskjell, nei...! Ser helt like ut for meg! Fine, friske farger :)