Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 26. september 2010

Lommebleier til Anton

Først må jeg bare slå ett slag for tøybleier altså!Dere som tror dette er ekkelt,stress eller lignende-det er gøy!!Tenk å kunne pakke inn babyen i myk og god fleece istedetfor hardt papir...kos! Uansett her er fire lommebleier jeg har sydd.Innlegg har jeg kjøpt for det er jo bare sååå kjedelig å sy;) Men egentlig burde jeg sydd dette også for man kan jo bruke det meste av kluter/håndkle osv å sy innlegg av..Bambushåndkle skal visst være veldig bra å sy av. Mønster er fra Myllymuksut.Jeg kjøpte en pakke med nok stoff til en bleie+ mønster hos Cetho.Genialt!Har testet med knapper fra KAM også men syns det er enklere med borelås faktisk så da ble det slik. Stoffer til disse har jeg kjøpt hos Lykkedragen.

11 kommentarer:

Strömming sa...

Fina fina fina blöjor! Håller helt med dig, tygblöjor är bäst! :D

Ikuinen vauvakuume sa...

Grattis - vilka fina blöjor! Det finns säkert hundratals mammor här i Finland som har tygblöjor som hobby, nästan. Det är sjokigt med alla härliga tyger och materiel är av super bra kvalitet.

Det finns också många websidor där man kan lära sig och sy blöjor, t ex
http://www.kestovaippayhdistys.fi/vaipat/taskuvaipanompeluohjekvy5.pdf

od Andulky sa...

Superfina!! Älskar också tygblöjor!
/Anna

Hegeslilleboble sa...

Så fine de ble!!! Jeg har jo en her også som du kan få tilbake om du vil? Den passer ikke Simen lenger uansett:). Har brukt den en gang da:)

Hello sa...

Fina, fina! Tygblöjor är grejen! Fast för 12 år sen när jag började var det inte lika utvecklat som nu och inte lika fina blöjor! Men lika mjukt och skönt och lika miljövänligt. Och sen kan man lämna dem vidare till bättre behövande. Så mina vikisar lever nu hos Strömming som har lovat att ge bort dem hon också när hon inte själv behöver dem till sina barn längre. Härligt tycker jag!

Astrid Hemsydd sa...

Så kjekt å se at du bruker tøybleier på lillemann!
Vi brukte tøybleier til minstejenta, og skal selvfølgelig også bruke det til babyen som kommer i januar! Energien har vært totalt fraværende hittil i svangersapet og kvalmen rimelig svimlende, så jeg har ikke kommet meg igang med den planlagte bleiesyingen enda..
Disse var i hvertfall kjempefine!

Villblomsten sa...

Så mye flott du har sydd :-)

Jenny "Retrokas" sa...

Jättesnygga! Tygblöjor är absolut det bästa, vi använder också bara tygblöjor. =)

Thea sa...

Å vad bra! Och färgglada och fina. Jag har lovat mig själv att sy tygblöjor den här gången.

Bra att veta att Myllymuksut har mönster också.

Tøybleiemamma? sa...

De ble kjempefine! Skulle ønske jeg hadde sygenet...(eller tørre-å-prøve-genet...)

rockefår sa...

Heisann, jeg lurer på hvordan det går med tøybleiene. Fungerer det fortsatt greit?

Jeg vurderer å prøve det igjen, men hadde ikke så god erfaring med førstemann - skiftet jo hver halvtime og det har jeg ikke tid til med 3 barn...

Jeg kikka inne hos Cetho etter mønster men kunne ikke finne det i farta - er det vanskelig å sy slikt for meg trur du? Regner meg ikke heilt i samme klasse som deg.

Mvh Elisabeth - Rockefår