Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 28. august 2010

Litt nødvendighets-søm

Anton er somsagt en lang gutt og siden vi itillegg bruker tøybleier,ja da var en hel haug av klærne hans for små selv før vi fikk pbrukt dem. Så idag når han hadde en god formiddagshvil sydde jeg 4 bukser i str 62 som matcher klær jeg har sydd fra før. Stoffer fra Cetho/Jny design og jofotex. Denne modellen er genial til en tøybleiestump og går godt opp i livet.

8 kommentarer:

OktoberLeaves sa...

Så herlige bukser!!Fine og gøyale:)

Maja sa...

Kjempefine bukser. Så deilige ut til en liten knupp de ja. :)

Hege sa...

Kjempestilig buksemodell :)

Anemone.made sa...

Flotte bukser! Synes den modellen er så skjønn!

Frihet-Natalie sa...

Gratulerer så mye med baby!!
Kos og nyt, å ja deilig babylukt!

Buksene var topp, herlige farger!

Ragnhild sa...

Vi skal også byrja med tøybleier til guten vår. Han er sju veker no og har hatt ein del trøbbel med magen, så vi har brukt eingongsbleier så langt. Er det brettebleier du brukar? Eller andre bleier? Dvs tek alle tøybleier like stor plass?

Superkule bukser i alle fall!:-)

Herr og fru Aunegård sa...

SÅ flott å bare kunne sette seg ned å produsere litt når du får behov for påfyll i garderoben;) Det går nok ikke så fort med meg når jeg skal sy, men det kommer seg vel etterhvert når jeg får litt mer erfaring. Kjempefine bukser! Du er virkelig flink:)

Riikka sa...

There is something for you in my blog =).