Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 2. mai 2010

Nesten perfekt.....

...men selsvsagt ikke helt..sånn er det alltid når jeg syr.Det er alltid en eller annen søm som skulle vært anderledes,eller noe som skal gjøres anderledes neste gang.Sånn er det også idag-men jeg er likevel fornøyd da. Shamu lagde en Pippikjole til Alea der glidelåsen var mellom foringen og kjolen-det gjorde ikke jeg på de forrige kjolene mine men det ser jo tusen ganger proffere ut-så da måtte jeg rett å slett hive meg over symaskinen og teste om jeg fikk det til.Det gjør jeg neste gang-denne gangen fikk jeg det nesten til..hihi Stoff på kjolen er fra ett sengesett funnet på Fretex og det hvite er bomullslerret fra S&S. Denne varianten lagde jeg igår av nesten samme oppskrift som den stumme kjolen over.Siden denne er laget i interlock blir den videre noe jeg løste med en strikk bak i ryggen.Annika elsker den siden den er såpass luftig.Stoffer her er alle fra Cetho/Jny design

9 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Så fin den med det gula var, jag förstår att hon är nöjd!/Åsa

Syserine sa...

Knappen ble en veldig fin detalj!

Syserine sa...

Knappen ble en veldig fin detalj!

JuMel sa...

Så fina bägge två men den med hjärta är verkligen min favorit!

TRI o MAR sa...

Kjempefina båda två! Det är så kul med klänningar!!

mamma i nord sa...

Kjempefine kjoler, og så fint att man kan lage den i både stretch og stumme stoffer.

Krajamaria sa...

Så fina klänningar du har sytt! Jag gillar alla, men mest den rosa tror jag...eller kanske den med hjärtan...eller svampar... :)

Shamu sa...

Nydelige begge to!
Vanskelig å plukke en favoritt siden de er så forskjellige.
Jeg er ihvertfall inspirert til å prøve denne i Jersey! :-)

Hello sa...

Härliga! Båda två!