Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 18. mai 2010

Blir nok bare en av denne varianten...

...tror jeg da;) det går jo tross alt kjappere andre gang man syr ett plagg. Mønster kjenner nok endel igjen og dere andre får lete litt rundt. Uansett gøy å sy noe anderledes og jeg vil tro denne faller ismak hos Annika.Muligens litt stor siden det er str 116. Syns ikke mønsterdelene til blondene på ermene stemte godt overens så dersom noen skal sy denne anbefaler jeg å ikke klippe opp lengden på disse før de festes til armene.Lettere å sy en lang remse med rullefald på hver side og en søm med strikk på undertråden for deretter å feste på plagget. Stoff fra Cetho/jny design og Stoff og stil.

12 kommentarer:

Frida sa...

Åh vad fin!!!!!! Den skulle min dotter älska! :-)

Kort og Søm sa...

Kjempe søt!! :O)

Kaoz sa...

Så søt den ble!

Hello sa...

Jättesöt!

Liten og Stilig sa...

Den ble kjempefin. Syns jeg kjenner igjen mønsteret ;-) For en som ikke er så veldig glad i blonder, tror du den blir like fin uten blondene på armene?

Frihet-Natalie sa...

Så flott, deilige farger!!!

Anonym sa...

Kjempefine:)

Hege.

rockefår sa...

Søt sommer topp! Jeg har ei som veldig gjerne ville hatt en slik rosa topp. Rosa er en sikker vinner hos småjentene!

Astrid Hemsydd sa...

Denne var kjempesøt! Har lyst til å åprøve meg på den selv, men synes den så litt priklete ut.. I allefall med det på ermene. Vel, vi får se! Takk for sytips med på veien!

mari sa...

kjempelekker!!!

Bidle i sømrommet sa...

Veldig søt :)

Singh sa...

Otroligt fin bolero!