Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 26. mars 2010

Vårkjole

2 like kjoler laget jeg igår.Den ene bestillt og den andre skal Annika få.Hun ble så fornærmet sist jeg laget en lignende kjole og hun ikke fikk at jeg våget ikke la være å sy en til henne denne gang;) Litt variasjon fra sist med andre farger til ribb og kanter og en annen 3D applikasjon.Ble veldig fornøyd med sommerfuglen og syns stoffet på vingene passet superbra.Stoffer fra Cetho/Jny og litt Stoff og stil.Mønster er eget. (480 i str 3 år)

5 kommentarer:

Älskade Hjärtegryn sa...

Vilken underbar!! Så vårig o fin! Härliga färger

Janet sa...

Fantastisk! Hadde man vært en liten pike i dag...

SiriR sa...

Åh, helt nydelig! Kan da godt forstå Annika gjerne ville ha en også:)

OttoPippi sa...

Vilken pastellkaramell!!! :-)

JuMel sa...

Underbart vårig! Modellen är så söt och dina applikationer är alltid så fina.