Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 9. mars 2010

Sommersett i str 86

Kortermet body og haremsbukse.Mønster er eget men oppskrift på body finnes f.eks på S&S. Stoffer er fra Tygpyssling,Jofotex og Cetho/Jny design. Myk og god stretch jersey som blir perfekt til sommerplagg.Blir spennende å se om denne buksemodellen fungerer.Litt vanskelig uten en modell å teste på. (Body 280, bukse 290)

6 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Vad fina dem blev. Jag har också funderat på att prova sy ett par harembyxor till min 2-åriga tjej men har velat lite mest pga jag inte har nåt ordentligt mönster att gå på. Skulle vara skoj att se dina byxor på ett live-foto.

MinaMirakel sa...

Dom ser härliga ut!/Åsa

Janet sa...

Dødsfine! Herlig med litt sommerklær.

Kaoz sa...

Nok et herlig babysett=)

Litefrø sa...

Kjempe flott sett! Og enig at det hadde vært gøy å sett action bilder av disse settene:)

klaramell sa...

Utrolig fint sett. Nå kom sommerfølelsen! Kanonfine stoffer.