Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 30. mars 2010

Body og bukse

Sett bestillt til en liten guttebass.Str 74/80 og her fikk jeg frie tøyler på alt.Me like!! Så da ble det uglene til Jofotex jeg satte saksa i og så spritet jeg opp med røde kanter.Syns det er stilig til gutter,blir ofte litt ensformige farger i butikkene,mye grønt,brun og beige.Ribb er også fra Jofotex,kantet med interlock fra Cetho/Jny og velour fra S&S.

6 kommentarer:

JuMel sa...

Vilket mysigt bebis set! Väntar själv hem lite röda ugglor...

SiriR sa...

Så fin sett!
Og kjolen i innlegget under er så lekker!!

Kaoz sa...

Skikkelig herlig guttesett i flotte farger=)

line sa...

utrolig søtt sett. og rødt er knall fint til gutter. blir så mye freshere :)

klem polkadots

Rikans sa...

Som alltid: Super snyggt!!!! Förutom att du är rå på att kombinera färger och tyger så är alltid kläderna du syr så ordentligt gjorda.... I min vilda fantasi tror jag oxå att jag kan sy så fina bodysar när jag får mig coverpro med kantbandsapparat..... Kanske bäst att jag aldrig får råd med den maskinen ja.. Blir nog bara besviken ja.

MALENE sa...

Rigtig fint sæt. Hvilket mønster har du brugt til bukserne? Kan nemlig ikke finde et mønster med rib i mave og ben.