Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 15. mars 2010

Babyoverall med glidelås.

Dette med glidelås syns jeg ikke er lett..og her har jeg bare gjettet meg til hvordan den skal sys på-så om du har noen smarte tips til glidelås sying så kom med dem.Jeg er helt grønn på dette..Skal man ha delbar glidelås?osv.. Uansett dress i str 62.Stoffer fra tygpyssling,ribb fra S&S og interlock til kanting fra jny design.(290 kroner)

9 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jättefina brallor!
Jag tråcklar alltid fast dragkjedjor innan jag syr med maskin!/Åsa

od Andulky sa...

Wow, UNDERBARA!!!

Anemone.made sa...

Den var kjempesøt!! Jeg tørr ikke helt prøve det med glidelås, jeg....!

Liten og Stilig sa...

Jeg syns dette så veldig fint ut til å bare ha gjettet seg til hvordan glidelåsen skal være ;-) Men del gjerne hvis du får noen gode tips for jeg har flere ting som ligger halvferdig uten glidelås...

Le Petit sa...

Vilka supersöta byxor!

rockefår sa...

I instruksjonsboka til symaskinen min står det litt om å sy glidelås. Jeg har brukt den beskrivelsen når jeg har sydd glidelås. Men det er likevel en liten utfordring å få det så perfekt som jeg ønsker.

Men det så jo ut som du hadde klart det fint! Deilig og fin overall.

Delbar glidelås er vel egentlig bare nødvendig i jakker o.l(?) Men jeg har brukt det i overall fordi det var en delbar jeg hadde liggende som passet best.

SiriR sa...

Så fin!
Egen glidelås fot er veldig bra. jeg bruker bare delbar der klærne skal åpnes helt, f.eks i jakker. Ellers nåler jeg den fast og syr!

Obs pass på at det blir likt på begge sider:)

Kaoz sa...

Herlig!!

Monica sa...

Nåle eller tråkle fast før isying er gode tips. Og glidelåsfot. Men bør det sys en søm på hver sin side på forsiden av plagget eller ikke? Ser ut som det er blitt gjort på denne, og det ser bra ut ;) Synes alltid det punktet hvor man skal forbi selve låsen er vanskelig.