Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 8. februar 2010

Sånn innimellom bestillingene...

...har man lov å sy litt bare fordi man har lyst og uten mål og mening;) Det er ihvertfall det som gjør at jeg ikke blir lei.Dette stoffet lå å ropte om å få bli en heldrakt med gule kanter. Stoffer fra Cetho/Jny design.Denne er str 62 og til salgs.(450 kroner)

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Ja, det får man :-) Gud så fin!! Var först inte så inne på de enfärgade vågade ränderna men denna är ju så himla fin! Schysst med gult till!

SiriR sa...

Åh, så nydelig, skulle bara hatt en liten baby og puttet inni:)

Og så stilige de to settene under er, skikkelig fargerike og herlige!

Hanne sa...

Så fin! Og takk for at du ga meg ideer til det stoffet, jeg sleit litt med det :)

Shamu sa...

Oi så vakkert det ble! Gult og blått sammen er bare nydelig!