Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 28. januar 2010

Vi har fått gave!!!!!!(PIF)

Sååå koselig å hente posten igår!Gaven er fra Pay it forward runden jeg meldte meg på til for en stund siden og den kommer fra Lillofant.Det er en nyydelig liten prinsesseveske og singoalla tunika/kjole til Annika.På vesken er det en kjempesøt smykkepynt som også er laget av Lillofant. Virkelig profft og velsydd.Det fallt ismak av både meg og Annika,og favoritten til Annika var som dere ser av bildene vesken;) Tusen takk Helena! Så over til ett spørsmål jeg ofte får:"Hvilke symaskiner jeg syr på?" *Jeg har en Pfaff 2038 som er den vanlige symaskinen min.Den har mange pyntesømmer men jeg bruker mest elastisk rettsøm,rettsøm,sikksakk og knapp/knapphullsfunksjonen. *Jeg har en overlocksmaskin som heter Babylock Imagine-Magisk maskin og jeg digger den! *Jeg har en Cover pro 1000 covermaskin med ulike kantebåndsapparat til.Denne tar det tid å bli venner med og har noen prinsessenykker innimellom men er fantastisk når det går som man vil.Med den syr jeg mest elastiske kantebånd.Jeg har også fallguiden/foten til den men har enda ikke blitt helt venn med maskinen på det punktet.

4 kommentarer:

Helena sa...

Varsågod! :) Vad kul att se tunikan på och att den passade! Hoppas att den passar till sommaren också!

od Andulky sa...

Vilken fin PIF!!

Anonym sa...

Hei hei!
Elsker klærne dine!
Jeg er så ny på syingen selv, og blir så forvirret av alle ord og uttrykk...og å google disse engelske ordene er lettere sagt enn gjort! Føler meg litt dum:D
Interlock, overlock?

Gunnhild sa...

heisann..ser du har fått en før, men det ligger likevel en award til deg på bloggen min :)

du lager så mye fint!!