Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 28. november 2009

Undertøysett

Første gang jeg syr ett undertøysett i større størrelse.Dette er str 134. Stoff fra Jnydesign.Strikk fra Bibbis textil.Veldig gøy å sy,men litt arbeid med all den strikken.Fargen lyver litt på bildet den er mer rosa og ikke så rødaktig.Håper denne faller ismak hos bestilleren:) (320 kroner)

6 kommentarer:

od Andulky sa...

Underbart set!!

Mirrezz sa...

Oj vad fint gjort!

Anne sa...

WOW - kjempeimponert! Dette er noe jeg ikke tørr starte på ! Settet ble kjempeflott! Heldig eier!

Ett Tu Tre sa...

Fantastiskt fint underklädesset!

annesand sa...

Settet er skikkelig kult. Mottakerens mamma er strålende fornøyd, og mottakeren blir nok veldig glad om 23 dager også!!! Tusen takk!

fru-jansen sa...

Knall fint!
Også fantastisk pent sydd!