Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 7. november 2009

Nyfødt sett

Ett søtt og fresht nyfødt sett.Bodyen mangler trykknapper siden jeg er tom og ikke har fått meg til å kjøpe nye;) Mønstrene har jeg tegnet selv.Elefanter fra S&S,oransje velour fra mjuka tyger,interlock fra Jny design og litt ribb fra Jofotex.

8 kommentarer:

Kaoz sa...

Så nusselig og fint=)

Barbros lille atelier sa...

Koselige sett i friske farger:-)

Anna-Snoddas sa...

Åh vilket underbart litet set! :)

made by KA sa...

I like! :)

rockefår sa...

Så koselig og fint sett! Og veldig praktisk med omslagsbody til nyfødte, jeg minnes det vagt. Nå går jo minstejenta på do. Så utrolig fort tida går!
Jeg lurer på hvordan du forsterker der du setter knappene på denne bodyen? - der det er kantbånd er det jo greit, men på bodyen liksom?
God helg!

makrill sa...

Alldeles jättefint!!

MinaMirakel sa...

Kanon, det är nästan så att jag kommer lite i julstämning när jag ser det!/Åsa

Fia sa...

Så söta! Ska också bestämma mig för färg på ett nyfötts-set som ska ges bort. Nu blev jag väldigt sugen på rött...