Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 12. november 2009

Fantastiske JOFOTEX!!

Endelig har den fantastiske butikken jeg besøkte i sommer fått nettbutikk!!Noe så herlig.Og noe enda bedre er at togstoffene er kommet.De er flotte på bilder men faktisk ENDA flottere IRL..jeg er virkelig i hundre og kvaliteten er skikkelig skjønn.Uglestoffene er også kommet med litt lycra i og dette er ikke sånn tynn kvalitet men myk og samtidig fastere og bedre enn tynn singeljersey.Det skal bli en fryd å klippe og sy i slike skjønne stoffer. Leveringstid og service på Jofotex er bare nummer en så der kan en trygt handle!

8 kommentarer:

Madelene sa...

Fick min beställning idag jag med! :0)Nu går tvättmaskinen på högvarv! Tågtygerna är verkligen mycket finare i verkligheten än på bilderna hos Jofotex.

LilleLeo sa...

Hoho, det lukter bestilling etterhvert ja.

SiriR sa...

Definitivt herlige stoffer!
Hvor mye må du betale i frakt og toll når du bestiller derfra??

Moi! sa...

Ja dom är verkligen fina! har inte tågtyget sen tidigare.

Hello sa...

Åsså är de ju ekologiska också! Både tågen och de nya ugglorna!

Astrid Hemsydd sa...

Så masse flotte stoff! Jeg visste ikke at jofotex hadde fått nettbutikk! Det kommer jo til å bli enda mer fristende å bestille derfra! Men heldigvis mer lettvindt også.

MinaMirakel sa...

Ja visst är dom kanon!/Åsa

Lykke sa...

Ååå, togstoffene :sikle: