Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 23. november 2009

bare ett sett til.....

....med undertøy..;) Dere er nok snart drittlei,men det er desverre ikke jeg..*LOL* Uansett her er dagens sett med strikkblonde fra Bibbis og skyestoff fra Jnydesign. Kanskje dette får være til salgs?Til imorgen når snuppa våkner ihvertfall.. (Pris 290) Luerer på om disse røde "effektene" ble finere med denne varianten enn igår?Vet ikke hva det heter eller hvordan det skal gjøres men jeg får forske videre.Syns dette ble penere igrunn.

4 kommentarer:

SiriR sa...

Enda et herlig undertøyssett!
Stilig med den blondestrikken:)

GOBLIgobli sa...

Hejsan och tack så mycket för dina fina kommentarer i min blogg! :-D Har lagt till dig i min länklista också. Verkligen fina underkläder, också något man boder passa på att göra.

Hello sa...

Fina blev dem!

Stickningar heter det på svenska i alla fall.

Kaoz sa...

Kjempefint!!! Så søtt med blonde=)