Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 3. oktober 2009

For ei skjønn lita tulle!!

Dette bildet dumpet ned i mailboksen min her om dagen.Jeg må si jeg ble glad og stolt da jeg fikk se skjønne Oda i sin heilt spesielle bukse.Litt stor enda men den funker fin fint! Dere andre med bilder av barna deres i klærne mine-send dem gjerne til meg så jeg kan få skryte litt her på bloggen;) Ha en flott lørdag!

7 kommentarer:

fru-jansen sa...

For ei skjønn tulle i flott sparkebukse!

Kaoz sa...

Skjønne Oda i fiine buksa =D

MinaMirakel sa...

Så fina dom är på./Åsa

Minelis sa...

For ei skjønn jente og en helt utrolig flott bukse! Flink du er a!!! :D

alvinea sa...

Så fina byxor, och på en ljuvlig liten tjej!

.:. Christine .:. sa...

Igjen, tusen takk for en helt hærlig bukse! Vi bruker den masse allerede, og når vi ikke bruker den henger den på knaggen på badet og er veldig fin å se på når man ligger på stellebordet:) Hilsen Oda;)

Hello sa...

Vilken fantastiskt söt flicka i så söta spesiella kläder!