Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 12. august 2009

Kjole til ei lita prinsesse.

Denne kjolen skulle ei skjønn jente få til 3 års dagen sin i slutten av August..siden hennes tante er like flink som meg med å vente til den rette dagen med å gi gaven så fikk hun den med en gang;) Den fallt ismak og hun hadde tatt den på seg med en gang-kjekt! Bildene yter ikke fargene rettferdighet her.Den mørke lilla fargen på velouren var veldig vanskelig å få tatt bilde av,men men. Mønster er eget,str 3 år og både velour og skyestoffet er fra Jny design. (470 kroner)

6 kommentarer:

Aleisa sa...

Så kjempe fint!, kan man får se på live bilder? den här måste vara riktig fin på!

lillepooh sa...

Heilt Spesiell som alltid, og mee laaaiik!

Superstilig, selv om den ser brun ut på bildet... Hihi...

Silje sa...

den var virkelig lekker.. kan tenke meg den er enda penere i virkeligheten.. enkelte farger er jammen ikke lette å ta bilde av.. må nesten ut i dagslys da..

SiriR sa...

Nydelig! Skikkelig prinsessekjole:)

MinaMirakel sa...

Ser riktigt mysig ut!/Åsa

Hello sa...

Visst är det trist att det är så galet svårt att fota velour! Men den ser väldigt fin ut i alla fall!