Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 13. august 2009

Kjole og ett herlig babyteppe.

Snart er ferien min over for denne gang og på mandag er det tilbake i jobb og virkeligheten starter igjen...så da syr jeg nå mens jeg har god tid til det;) Først ut er ett babyteppe i dus lyseblå velour og interlock med sorte hjerter på.En helt herlig kombinasjon.Hvem sier små babyer ikke kan ha noe svart rundt seg??Ikke jeg ihvertfall.Dette ble skikkelig nusselig etter min mening. Velour fra S&S,interlock fra Jny design. Størrelse 68 gange 80 cm. Neste ute er en kjole bestillt til ei 5 år gammel jente.Kjolen er nok en størrelse 7 år++. Den er sydd på mål og denne jenta er lang for alderen. Lik kjole har jeg sydd før men da i str 80 var det tror jeg.Mønster er eget og alle stoffer kommer fra Jofotex. (300 kroner for teppet og 560 for kjolen)

8 kommentarer:

anna sa...

Så fina!!

Minelo sa...

Dina filtar blir så otroligt fina!

Eller ja, det blir ju allt du syr visserligen =)

Monica sa...

åååå disse pleddene er så FLOTTE!!! :)

SiriR sa...

Nusselig teppe og utrolig stilig kjole!

elin_stoa sa...

Teppet ble helt nydelig! Gleder meg til å gi det bort til min gode venninne i barselgave :o)

Astrid sa...

Kjolen er fantastisk! Store-prinsessa (som vanligvis bare vil ha rosa) elsker den! Tusen takk!

Anna-Snoddas sa...

Du hinner så mycket, förstår inte hur du lyckas! :) Jättefint alltihop! Jag bara älskar de svarta små hjärtanen, håller på med en body i strl 50. Så jag håller med om att det är jättefint med svarta detaljer till bebisar! ;)

Therese Simonsen sa...

Åhh! Superfin! Jeg vil ha en sånn til meg selv ;-)