Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 14. august 2009

Joggedress og nålekrøll;)

Aller først må jeg bare vise bilde av hvordan nåla såg ut da jeg hadde sydd litt idag...på tide å bytte eller??;) Og så til joggedressen.Herlig kombinasjon av lilla og cerise.Størrelse 92. Velour og interlock fra Jnydesign,herlige elefanter fra Jofotex. På lommen har jeg sydd på den rosa kanten lik det jeg gjør i halsen på vanlige gensere istedetfor å kante med ribb/interlock.Mye lettere å få pent sånn her og det blir ikke så mange lag når lommen skal sys på.Ganske enkelt genialt;) (550 for dressen)

5 kommentarer:

Hello sa...

Hur syr du egentligen mänska! ;)

Snyggt! Den tröjan har jag också sytt några av tidigare. Jag är egentligen inte så förtjust i kuvertöppning i halsen, men den här har så snygga linjer!

Jag är imponerad av att du vågar dig på att kanta muddväv så där som du gör vid ärm- och benslut...! Men så är ju min cover alldeles ny ännu. Jag kanske också vågar så småningom...?!

Velkommen til min kreative verden sa...

Nå måtte jeg le av denne nålen din. Du har jobbet ganske bra for å få til dette: )

Litefrø sa...

Duuuu... atte... jeg tror nåla di er litt skjev???? :) Lo godt nå ja:)

Nydelige klær du har sydd!

Maja sa...

Så fin joggedress. Og tusen takk for flott tips om ribben i lommen. :D

Annemor sa...

Synes du bare skal rette ut nåla igjen ;-)