Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 26. juli 2009

Tvilling-sett

Tvillingsett er gøy å lage,spesielt når jeg får frie tøyler på å matche farger/stoffer.Begge i str 86/92 og knappene i buksa kan flyttes+ ribben brettes opp så denne kan Jonatan vokse i:)Kjolen kan brukes som tunika etterhvert så jeg vil tro også Julie kan ha den en stund. Det er ikke lett å få kantingen fin på slike bukser så jeg syr nok ikke så veldig mange flere av denne typen.Får ikke til å bruke cover maskinen siden det er så sterk bue og da blir det ikke like fint men får håpe bestilleren er fornøyd. (390 for buksa og 350 for kjolen)

7 kommentarer:

Shamu sa...

Helt utrolig nydelig tvillingsett vennen!!!
Jeg er imponert over at du i det hele tatt går løs på en slik utfordring med en slik bukse. Jeg får helt angst av å kante så langt området med ribb.. bøyer meg i støvet for deg!

tisa sa...

åhh vad fint!!! jättesäta elefandet och modellen på hängselbyxan gillar jag jättemycket =)

anna sa...

Underbart set!!

Anonym sa...

Kjempeflotte klede altso, til to nydelege unga;)

Rødtopp sa...

Nydelig tvillingsett :)

Ett Tu Tre sa...

Fint, fint, fint! KLänningen ska jag försöka hålla i minnet för framtida inspiration,och så är ju dina elefanter helt underbara!

Ett Tu Tre sa...

Fint, fint, fint! KLänningen ska jag försöka hålla i minnet för framtida inspiration,och så är ju dina elefanter helt underbara!