Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 29. juli 2009

Tunika og tights.

Når først coverproen var tredd i rødt fortsette jeg like greit med ett sett i samme stil. Jeg har tilgode å bli venn med fallguiden til cp`en så da er det jo genialt å kante med kantebåndsfoten...men jeg må vel snart sette meg ned å bli venner med den.. Ellers er det mye jentetøy det går i om dagen så kanskje jeg burde finne frem litt guttemodeller og stoffer snart? Dette settet er str 3/4 år.Velour fra Mjuke tyger,interlock fra Jny design og tynn jersey fra S&S.Til salgs foreløpig.. 250 for tigts og 350 for tunikaen.

6 kommentarer:

anna sa...

Underbar!

MinaMirakel sa...

Jättefina kantband,perfekt färgkombo./Åsa

Kaoz sa...

Søtt og sommerfriskt sett=)

Gulltann og Pus sa...

Nydelige ting du lager! Linker deg i min blogg, jeg :-)

Ett Tu Tre sa...

snyggt med det blommiga mot det limegröna!

duBedåre sa...

Åh, nydelig! Den som hadde en liten jente å ikle noe sånt! (o: