Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 1. juli 2009

Jeg har tatt en sjefs-avgjørelse...

...som jeg håper mammaen til Anna blir fornøyd med.Hun bestillte nemlig en joggedress som dette men med vanlige ermer,ikke ragland ermer.Nå er de på ferie så jeg får ikke svar på mail,så da valgte jeg raglandsermer istedet så lager jeg heller en ny om den ikke faller ismak.På den hun bestillte var det også flothest-stoff nederst på genseren men jeg ser det blir veldig vidt i bruk så jeg tok ribb idtedet på denne. Str 3 år.(550 kroner)

5 kommentarer:

Kaoz sa...

Herlig sett i glade farger!=)

LinSar sa...

De kommer bli jätte nöjda.Det är jag säker på.Jätte snyggt.
Ha en bra dag

SiriR sa...

Kjempekult sett!
De kan jo ikke annet enn å bli fornøyde med dette:)

Mockolini sa...

Snyggt set, härliga tyger!!

anna sa...

Underbart set!!