Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 5. juli 2009

Genser og bukse.

Dette settet er bestillt til ei lita Anna.Dvs det er foreløpig reservert...moren til Anna bestillte nemlig likt sett som jeg tidligere har sydd til Annika i brun og gul med brunt elefanter på lommen.Jeg hadde ikke mer brune elefanter så da ble det kaniner istedet.Så får vi se da om kaninene faller ismak eller om de får ett annet hjem. Har forstørret genseren litt på ermene og gjort den litt lengre. Interlock fra Jny-design og velour fra Jofotex.Brun ribb fra S&S. Siden jeg har brukt interlock som ribb har jeg satt inn bred strikk (5 cm ) i denne så den holder seg. Lagde en liten pyntesøm nederst og har ikke dobbel interlock til beina på denne.Syns det blir ok uten dobbel ribb/interlock også for det blir gjerne litt varmt med. Jeg og coverproen var nokså ok venner på denne men jeg lurer litt på hvor tykke remser dere andre klipper til kantebåndsapparatet? Ser det står 32mm på mitt-finnes det flere størrelser på kantbåndsapparatene? Str 3-4 år. (Pris på denne er 550)

8 kommentarer:

Mockolini sa...

Snyggt set, fint med kaniner på magen =)

Kaoz sa...

Herlig sett!!Igjen =D
Digger den kombinsasjonen av gult og brunt=D

Minelo sa...

Vad fint.
Snygg kombo med det gula och bruna.

Cathrine Hestad sa...

Du er en reser til å sy!!! Alt det du får gjort på så kort tid!!!!
Kjempefin sett!! Ble jo koselig med kaninene på også:)

HanneLT sa...

Nydelig sett i farger jeg elsker! Tipper mammaen til Anna gjør det også. På min bruksanvisning står det at remsene skal være 4,2 cm, Om jeg klipper smalere holder jeg remsen litt oppe slik at kanten blir dobbel foran og enkel på baksiden. Om du skjønner?

Lilla NovaK sa...

Vilket härligt set, snyggt med gul mudd till det bruna!

fante sa...

Alltid lika fint med gult och brunt :-D

Jag har också en lite bredare kantbandare (42 mm).

anna sa...

Supersnyggt!!