Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 8. juli 2009

Blææh!!

Noen ganger blir man litt småfrustrert når man syr.Idag er en sånn dag....: Planen var å sy en kjole bestillt til ei jent på 6 år.Lik en jeg har sydd før til Annika bare med ulik applikasjon. Jeg tegner nytt mønster på både kjole og applikasjon og syr i vei...til jeg kommer på at det var jo raglandsarmer jeg skulle ha ikke vanlige....jaja tenker jeg kan jo hende hun liker vanlige ermer også så jeg får nå sy ferdig da.Så syr jeg litt til å der klarer overlocken å lage hull ved innsiden av armen(sømmen)...jeg tenker jeg får prøve å redde litt av kjolen da så jeg lager den mindre og har nå endt opp med en kjole i str 5 år til salg....;) Jaja det er kanskje en annen liten prinsesse som passer denne... Det verste er at dette er samme bestilleren som bestillte hjerte-tightsen om dere husker den episoden.... Jeg ble veldig fornøyd med applikasjonen da;) Mønster er eget og stoffer fra S&S.470 kroner.

7 kommentarer:

Madelene sa...

Verkligen jättefin!

Minelo sa...

Klänningen blev i alla fall väldigt fin, finns säkert en annan prinsessa som vill ha den här.

anna sa...

Den blev jättefin!!

SiriR sa...

Denne kjolen likte jeg! Herlig applikasjon. Ergelig når ting ikke helt går som man vil..

Silje sa...

Løøøøw it!! :)

Rødtopp sa...

Nydelig! En skikkelig prinsessekjole :)

manja sa...

Så kjedelig med sånne dager, men resultatet ble jo veldig fint da!! Sikkert en annen liten prinsesse som vil ha denne :)

-trollungen-