Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 7. juni 2009

Ikke bestevenner enda...

coverproen og jeg..tester å tester og stiller til jeg blir blå i hodet!Jaja jeg gir ikke opp enda.Aner meg at muligens denne tynne jerseyen til S&S ikke er den enkleste da men(?)! Skulle ha helt vanlige ermer på denne uten ribb men etter å ha sprettet opp x-antall ganger klippet jeg de kortere å sydde på ribb....æsj altså kjipt når det ikke funker.Men Annika blir nok fornøyd over å få en ny myyyyyyk t-skjorte da.

6 kommentarer:

Marita sa...

Så kjedelig å plages slik da.. Men resultatene er like flotte, og jeg koser meg på besøk ;) Ikke gi det med den coverproen da. Du finner ut av det til slutt!

Hello sa...

Det är ju många som vittnar om samma med CP:n... Det gör att jag tvekar. Vi får se vad det blir. Lycka till!

SiriR sa...

Ergelig at du plages sånn med maskinen. Jeg har ikke investert i en enda, er det verd det??

Fin t-skjorte uansett:)

Thea sa...

Men den blev ju bra ändå!

Jag lovar att du snart kommer bli sams med Coverpron. Jag kände exakt som du och vet flera andra som också gjort det, men så småningom så får man in känslan och då blir den en riktig bästis! Heja!

Monica Therese sa...

Så fin kombinasjon på stoffene =)

Anonym sa...

My Blog
http://www.wretch.cc/blog/markacey
Thanks for your share
Nice to meet you

Hsinchu, Taiwan