Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 29. juni 2009

Da er vi igang igjen!

Først ut er en joggedress til en gutt på 2 år.Onkelen hans er en tidligere klassekamerat og hadde lyst å kle opp nevøen sin i noen Heilt spesielle klær!En koselig bestilling og når man i tillegg får frie tøyler på farger og stoffer-ja da er livet godt;) Velour fra S&S,resten fra Jofotex.Mønster er egne men har tatt utgangspunkt i Meedom boka på genseren og Gynther boka på buksa.Str 2-3 år så han kan ha den leeenge! (550 kroner) Så en bukse til ei jente på 6 år.Hun skal få både denne buksa,skjørtet nedenfor,tights og en kjole.Alltid gøy med store bestillinger.Stoffer fra Jofotex og mønster modifisert Meedom.(330 kroner) Og her ett skjørt.Jeg er fryktelig usikker på str. her.Eller dvs om det er litt knappt rundt rumpa...mulig jeg må finne en 6 åring å teste på.. Uansett, mønster er eget,kaninstoffet er fra Jny-design og ribben er fra Jofotex.Syns fasongen ble kjempefin.Jeg satt vel 2 timer ca før jeg og cover proen ble så noenlunde enige...løsningen ble å bruke ribb med god strekk i og klippe remsene litt smalere.Pluss jeg byttet til 90 nåler..enda ikke bestevenner men vi nærmer oss. (360 kroner)

9 kommentarer:

Madelene sa...

Lika fint som vanligt! :0) Är riktigt avis på din tyghög!!!

Marita sa...

Fine plagg! Godt å se oppdatering herfra igjen. Og du fortsetter å være svæææært rask! Før høsten er omme har du vel sydd de 80 m med stoff ;)

Minelo sa...

Wow, trodde jag skulle svimma när jag såg vad du köpt. Jag blir så anvundsjuk. Men du har ju redan sytt en massa fint av de nya tygerna!

Mockolini sa...

Oj oj oj vad du har sytt, super fina plagg =)

SiriR sa...

Så fine ting! Og så mye du har sydd allerede!! Kan tenkt meg det er godt å være i gang igjen, særklig når du har såååå mange fine stoffer inne nå!!

Kaoz sa...

Det er nok godt å være i gang igjen ja ;)
Flotte klær!!!

anna sa...

Wow så mycket fint!!

Gekko sa...

Det ble kjempefint med den stripete ribben til kaninene! Synd at våre ferieplaner ikke går mot Jofotex...

Linda sa...

S-T-I-L-I-G!!! er ikke annet å si!