Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 1. mai 2009

Søster og bror *SOLGT*

Jeg fikk ett kjekt oppdrag her om dagen.Ei jente på 6 år skal bli storesøster til en bror i Juni og da ville mormoren at jeg skulle sy klær til begge to.Det er jo vel så viktig med fin gave til hun som storesøster skal bli.Jeg fikk frie tøyler på farger og da ble resultatet dette heilt spesielle settet.Blir spennende å se om kjolen passer.Har forstørret opp mønsteret fra 3 år til 7 år så det blir morsomt å se,men føler det ser bra ut på størrelsen i forhold til måla jeg fikk av jenta.Joggedressen er str 74.Mønster på begge deler er egne,men genseren er modifisert Meedom form 1.Elefanter fra Jofotex og resten av stoffene fra S&S.(Joggedress 500,kjole 460)

10 kommentarer:

Madelene sa...

Åh! Vad fina!

anna sa...

Jättefina!! Härliga färger!

Marita sa...

Strålende lekkert glad-sett! De kommer til å bli råfine søsken i disse klærne :)

Camilla sa...

Kjempefint, du er så flink asså:)

Gunnhild sa...

tenk å få kledd opp søsken i sånne flotte klær!

Linda sa...

Superfina!!

Monica sa...

RÅlekkert!!! du er så flink med farger!! :)

Shamu sa...

Nydelige klær vennen!!!

Bustråden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bustråden sa...

Härliga kläder