Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 27. mai 2009

Sjekk denne søtnosen da!!

Idag kom Vegard innom for å prøve om jakken jeg lagde på søndag passet han.Og det gjorde den helt perfekt!Se så søt han er da. Mor til Vegard hadde lyst på matchende bukse så det kasta jeg meg rundt å sydde.Jeg har minimalt med stoffer hjemme siden lageret mitt vil bli kraftig fullt opp etter Sverige turen i Juni men jeg hadde heldigvis nok av "tann-stoffet" til en bukse. Etterpå sydde jeg en matchende T-skjorte som kanskje faller ismak.Viss ikke får den nok følge av en liten shorts og kommer for salg på bloggen. Bukse 290,T-skjorte 250(sett 500) Mønster på bukse er eget og T_skjorte en lett modifisert Meedom modell. Stoffene er fra S&S,og idag var jeg venn med cover proen og fikk til tvillingsømmen nederst uten hoppesting. Deilig å sy litt etter 3 dager borte fra symaskinen...hvordan skal det gå i sommer med 15 dager i strekk??Jeg får lukte på stoffene jeg kjøper da...;) Og her er bilde av barnehagebildet vi fikk med hjem idag!Se for ei fantejente;) Lett å se at hun trives i barnehagen og det er jo bare deilig.

11 kommentarer:

Kaoz sa...

Flott sett, og skikkelig søtnos det der ja, men den fantejenta di er bare helskjønn. Herlig bilde =)

Du kommer til å være ruset på stoffer når ferien er slutt ;)

lillepooh sa...

Superherlig barnehage-bilde!!! WoW!!

citten sa...

Så koselig å ha barnehagebilder med hjemmesydde klær på, fabelaktig :)

Madelene sa...

Va söt! :0)

anna sa...

Oj, vad mycket fint!! Du är så duktig!!

Dr. Gill sa...

Så fint sett! Og for et herlig bilde av A!

SiriR sa...

For et blinkskudd av et barnehagebilde!!

Og stilige klær du har laget:)

Shamu sa...

Dødskul jakke og skikkelig Emil jente i rampeente forstand... utrolig søt!!!

Buksa og t-skjorta får nok ben og gå på. Utrolig kult med matchende sett!

stjerneglass sa...

Søte gutten i kule klær! :)

Ang bildet mitt: Du har ikke gått glipp av noe. Tanken med disse posterne var at de skulle motivere folk under 2. verdenskrig. Nå selges de for å oppmuntre folk til å ha det bra med seg selv. :)

Doris_Assar sa...

Jättefint!!

Hello sa...

Det där tandtyget är verkligen härligt! Och vilken tjej!

Nu har jag äntligen bloggat om vårt byte! Ursäkta att det dröjde. Det har varit så struligt med datorerna och då hann jag glömma att jag inte hade bloggat om den fina klänningen. Men nu är det åtgärdat!