Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 5. mai 2009

Min bit av ett bytte:)

For en stund siden foreslo http://hellosblogg.blogspot.com/ at vi skulle gjøre ett bytte.Utrolig kjekt!!Så idag landet en fantastisk kaninkjole i postkassen vår.Annika er strålende fornøyd.Hun har ikke mye rosa i skapet og ville gå med kjolen med en gang.Den er litt stor men hun vokser tids nok inn i den.Syarbeidet er perfekt og fasongen skikkelig flott.Knallfin oppe ved halsen og herlig fasomg på ermene.Tøyet er bare suuuupermykt og godt. Nå gjenstår det bare å krysse fingrene for at kjolen jeg har sendt avgårde faller ismak.Den første jeg laget ble litt knapp så nå har jeg laget en litt større.

5 kommentarer:

lillepooh sa...

Så søt hun ble i ny kjole! :)

anna sa...

Jättefin! Så söt hon är i den!!

Therese sa...

Så søt! Kjempefin kjole!

Hello sa...

Ja, lite stor blev den allt, men det enda man kan vara säker på när det gäller barn är ju att de växer, så i sinom tid så...

Vad glad jag är att ni gillade den! Det hade inte kommit något igår, men förra gången tog det ju några dagar, så den borde komma idag, tycker jag *hoppas*

LilleRosin sa...

Åh, den var vel vidunderlig!