Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 4. mai 2009

Kosesett til Annika *EGET*

Jeg har tidligere laget en kjole og en baby-joggedress i samme stoffene som her men Annika har ikke fått noe i disse fargene,så da bestemte jeg meg for å sy til henne ikveld.Jeg elsker denne kombinasjonen!!Skikkelig herlige farger sammen.Genseren har utgangspunkt i Meedom boka men jeg har mekka litt på den,og buksa er eget mønster.Til buksa brukte jeg enkel ribb og kantet nede denne gangen.Alle stoffer er fra S&S. Jeg skulle egentlig bruke coverproen jeg nylig har fått i hus men vi er ikke alltid venner....tror jeg må få meg en annen tråd jeg har sett flere skryte av.Den driver å hopper over litt sting og det er ikke akkurat gøy.Tror ikke den liker S&S tråden og ihvertfall ikke den glatte Etsy tråden..uansett kom jo i mål med mine andre 2 trofaste maskiner da.Str 3 år er dette så får vi se om frøken Fryd blir glad imorgen tidlig:D

5 kommentarer:

Madelene sa...

verkligen jätte fint!

Linda sa...

Superfint härlig färgkombination som vanligt ;)

SiriR sa...

Kjempefint! Stilig med de lange ribbene.

lillepooh sa...

Tror jeg og må herme litt og prøve enkel ribb på disse buksene mine også... ;)

Ett Tu Tre sa...

Härlig färgkombo, och så snyggt det sitter på henne i inlägget här över. En riktigt tuff liten tjej.