Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 13. april 2009

Vårens første T-skjorte *GITT BORT*

Denne var morsom å sy!Den er til ei tulle som bruker str 92.Annika var rimelig misunnlig da jeg lagde den,så det blir nok flere av denne typen.Mønster er modifisert Meedom form 1.Gjort smalere såklart-de mønstrene er utrolig vide. Alle stoffer fra Jofotex.Applikasjonen er en av de første jeg gjorde da jeg startet å sy ifjor vår.Liker godt formen på den og her var den perfekt synes jeg. Håper den faller ismak!

2 kommentarer:

mamma i nord sa...

For en hærlig combo.
Den ble kjempekul.

Linda sa...

Det er jo kommet så mye nytt flott tøy her!!!

t-skjorta er skikkelig tøff!!