Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 19. april 2009

Lue *TIL SALGS*

Ikveld har jeg vridd hjernen skikkelig for å få til en vrengsydd lue med ribb.Sterkt inspirert av Kobra sine luer;) Var greit med en enkel fasong når jeg skulle teste vrengsying så får vi se om det ikke kan bli andre baggy-varianter etterhvert.Eneste kjedelige er at jeg måtte sy igjen hullet jeg vrengte i for hånd etterpå og det er jo fryyyyktelig mye kjedeligere enn med maskinen;) Noen som gjør det på en annen smart måte? Uansett denne tipper jeg er str 80-86

7 kommentarer:

Linda sa...

trevlig mössa... snyggt med det turkosa till de blå ugglorna

Madelene sa...

snyggelisnyggig! :0)

Äppel Päppel sa...

Riktigt snygg!

anna sa...

Så himla fin! Färgkombon är urläcker!!

Hello sa...

Snygg! Behövs en livebild! ;)

Beroende på var hålet sitter kan man ju sy igen det med en raksöm på maskinen. Men då syns det ju, så då blir den inte vändbar om det är det man vill komma åt...

Heilt spesiell sa...

Takker:) Ja må nok finne en liten modell til å posere for meg..
Hello:Nei det var vel ikke så viktig at den var vendbar egentlig..mer det at det er himla gøy når den er fin inni også...hehe men det er det kanskje bare sy-nerder som oss som legger merke til;)

Kaoz sa...

Så fin!Herlige farger:)

Det ligger en utmaning til deg i bloggen min. Håper du vil være med:D