Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 29. mars 2009

Jeg har blitt utfordret!

Jeg har blitt utfordret av Madelene(http://madebymadeleneeriksson.blogspot.com/2009/03/kann-dig-utmanad.html). Utfordringen er: Ta frem den 6.bildemappen på dataen og det 6. bildet og legg ut i bloggen din.Deretter utfordrer du 6 nye blogger og linker til dem. Dette er bilde fra "julekort-fotosession" da Annika var 6 måneder.Fytti som tiden flyr... Da utfordrer jeg : http://hobbybloggmt.blogspot.com/ http://hobbymegher.blogspot.com/ http://lillisverden.blogspot.com/ http://tanteulla.blogspot.com/ http://mappedi.blogspot.com/ http://drgillspuslerier.blogspot.com/

2 kommentarer:

Madelene sa...

Tihi! Den va svårslagen! :0)

anna sa...

Söt bild!