Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 21. mars 2009

Bukser til Sonja og Berthea *SOLGT*

Herlig søskenmatching til Sonja på 2 år og Berthea på 8 måneder.Blir spennende å se om størrelsene passer.Meste av stoffer her er fra S&S utenom rød ribb som er fra Jofotex.Eget mønster inspirert av Kokalal. 280 for den minste buksa og 330 for den største.

6 kommentarer:

Linda sa...

Kjempeflotte!!! som vanleg!;)

Lillis sa...

kjempesøte bukser!!!

Madelene sa...

Åh! Vad fina! :0)

SiriR sa...

Åh, nydelige bukser. Blir stilige søsken det!

Marita sa...

Kule bukser! Fargene og stoffene du koker i hop er til stor inspirasjon. En skikkelig glad-blogg :)

Frida sa...

Disse var utrolig fine! Men de er kanskje litt for "jentete" for min lille prins? Eller er det meningen at gutter og kan bruke de? :)