Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 1. mars 2009

Babysett i str 80 *Til salgs*

Idag har jeg sydd ett sett bare fordi jeg ville det.Dvs sy er alltid gøy men dette er ikke bestilt eller noe.Jeg venter på stoffer til de andre bestillingene jeg har så da kosa jeg meg med dette imens.Kjenner jeg er litt lei de vanlige vide "ballong" buksene så jeg tegnet ett nytt mønster som smalner mer nede ved foten.Jeg tror jeg har laget det i størrelse 80.Må må litt mer før jeg vet;) Genseren er etter mønster fra Meedom boka men smalere og lengre.Stoffene til buksa er fra S&S og genseren er fra Jofotex.(500 for settet)

5 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Mjukt och fint :)

//Lina

Marita sa...

Kjempefint sett! Nydelig fargekombinasjon :)

anna sa...

Jättefint set!!

LilleLeo sa...

Helt nydelig!

Frida sa...

Det falt jeg helt for! Er det solgt? :)