Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 13. mars 2009

Actionbilder i rett strørrelse

Da har Annika endelig fått seg kjole:D Med puffarmer og i riktig størrelse labber vi avgårde til barnehagen.Ha en fiiin fredag den 13. ......;)

14 kommentarer:

OttoPippi sa...

Så fin den blev på din söta modell!!!

Madelene sa...

Jätte söt! :0) Tusan! Det är ju fredagen den 13:e idag ju! Jag som hade tänkt att sy en till FairytaleDress idag! Känns som att jag låter bli det idag!

Naíma´s sa...

Jättefin klänning!!! Din dotter är så otroligt söt. Trevlig helg

Linda sa...

Med fare for å gjennta megselv....

NYDELIG jente, FANTASTISK kjole!!!

og fredag den 13? jamment godt jeg ikke skal noe viktig i dag..

Solstråle sa...

Den var jo nyyydelig!Kjekke farger:)

Prinsesse Vilikke sa...

Så flott kjole! Fargene er super flotte! Er stoffene en kombinasjon av velur og jersey? Kjolene dine er skikkelig fine. Herlig snuppe!

Heilt spesiell sa...

Tuusen hjertelig takk dere.Utrolig inspirerende kommentarer.

Prnsesse Vilikke:Jepp velour,interlock og ribb. Bruker det om hverandre.Veldig glad i å bruke ribb på både ermer og f.eks hele kjole stykker også da den er så stødig men med god strekk.Interlock liker jeg best den trykte fra Jofotex-de andre er litt "slafsete" syns jeg.Ellers er elefantstoffet til S&S veeeldig tynt og mykt men jeg digger det så da får jeg heller slite litt når jeg syr..hehe

anna sa...

Vilken sötnos!!

mirmir sa...

Den ser knall ut!
Gleder meg til tuppa får den prøvd på den røde og lime fargede!

Fit mum sa...

Actionbildene viste virkelig hvor flott denne modellen er! Supert! *misunnelig* ;)

LilleLeo sa...

Fantastisk!!

Helena sa...

Vilken snygg form du har fått till på klänningens halsringning. Verkligen snyggt med svart till det gula flodhästtyget! Och tösen din är ju så söt! Ha en bra helg!

Marita sa...

Fantastisk flott kjole! Lekker halsåpning. Du er så oppfinnsom og effektiv - blir helt satt ut. Jenta di er supermodell alt, hun :)

Strömming sa...

Så söt tjej i jättefin klänning!