Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 22. februar 2009

Undertrøye

Da har jeg knotet sammen en undertrøye til Annika.Tok utgangspunkt i ett stoff og stil mønster men med noen endringer.Denne er litt smalere blandt annet. Det var skikkelig stress å kante siden stoffet rullet seg rundt og var veldig tynt så jeg er ikke fornøyd med kantene-men Annika liker godt stoffene så hun blir nok fornøyd.Str 3 år er denne og det blir nok mer undertøy etterhvert;)