Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 15. februar 2009

Her kommer Pippi Langstrømp...*EGEN*

Imorgen er det karneval i barnehagen og da blir det ei lita Pippi-jente som tripper glad inn i barnehagen.Jeg trodde jeg hadde en lignende kjole fra i sommer som kunne brukes men den var i knappeste laget så da måtte jeg til pers å sy en ny.Actionbilder kommer imorgen tenker jeg.Merker det er en stund siden jeg har sydd i vanlig bomull.Det går kjapper med overlock og jersey;)

3 kommentarer:

anna sa...

Jättefin!! Kul att blanda tygerna sådär!!

banglamarie sa...

Så kul!!!

Tante Mimmi sa...

Hei på deg!
Dumpa innom deg då eg fann deg hos Marie!
Eg måtte jo sjekke Pippi!
Det slo meg at du lett kunne hatt klart eit lager av desse til februar og selt som varmt kveitebrød! Ein slik skulle eg hatt til fredag!;)
Takk for titten!