Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 2. februar 2009

Fantastisk herlig velour!

Inspirert av Thea i bloggen blomma åker vagn har jeg laget første utkast av en jumpsuit.Selve buksa er inspirert av hennes retrobrallor og tipset på selene fikk jeg også fra henne men på en annen bukse. Det ble litt for lite sleng og jeg lurer litt på hvilken str den er..hihi..men jeg trooor den er 1-2 år.Må måle litt på Annika imorgen.Den har ikke fått trykknapper enda,det må jeg gjøre-viss jeg tør. Ellers er den stripete velouren fra Jofotex.Den ankom idag og jeg vet jo jeg ikke burde brukt den på ett test prosjekt men hallo-Den lå å ropte på meg jo..;) Vel mer sleng til neste gang ihvertfall.Ellers gikk det tålig greit.Kjenner jeg ønsker meg cover maskin på slike prosjekter gitt.

6 kommentarer:

LinSar sa...

Vilka ur snygga byxor.Båda tyg val och modell

Retro Elephant sa...

Snygga!

//Lina

Dr. Gill sa...

Å så kule! Nydelig tøy!

Marita sa...

Så kul bukse! Lekkert stoff:)

Gurimalla! sa...

Den var stilig! Herlig stoff.

Strömming sa...

SNYGGA!!