Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 10. februar 2009

Dette var stress gitt...*Til salgs*

Ja...idag var ikke jeg å symaskinen venner gitt.Mange stygge ord haglet da jeg sydde denne kjolen så det var bra jeg var alene hjemme...første gang jeg prøver meg på hette og det var ikke helt sånn jeg håpte den skulle bli..men men.Må nok til å sy å fikse litt på mønster ikveld tenker jeg. Jeg ville egentlig at hetta skulle krysses forann..prøvde først med å kante før jeg sydde den på men hjernen min fungerte slett ikke og det så bare ikke bra ut...så gav jeg opp og gjorde sånn jeg gjør med vanlig halsåpning.Tror jeg må lese litt mønster istedet for bare å jobbe på egenhånd...;) Velour fra Jofotex og ribb fra S&S.Mønster eget.Str 4 år. 380 kroner.

4 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Vilken tuff! Vill jättegärna se livebild :-)

Heilt spesiell sa...

Da er livebildene på plass:)

annhelen sa...

Så masse fint du syr. Skikkelig flink må jeg si.

kokelikox sa...

ojoj va snygg, gillar modellen riktigt mycket!!