Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 3. februar 2009

3. gangen gjelder....

Ja nå tror jeg at jeg nærmer meg fornøyd med fasongen.Ihvertfall beina og vidden oppe. Denne gangen gav jeg opp selene for jeg fikk det ikke helt som jeg ville.Må nok teste litt mer for kunne godt tenkt meg seler på denne typen bukse.Jaja nå fikk den ihvertfall knyting da og det er ok det, men siden jeg ikke har coverlock så blir de ikke helt som jeg vil da.Så dersom noen har tips til seler og kantebånd som jeg klarer å få fint så er det bare å komme med det:) Uansett,denne er str 3 år.Ribb og deilig gul velour fra Jofotex.Den som hadde hatt en Jofotex butikk i nærheten....*drømme* Elefanten ble søt syns jeg.Den ser så snill ut:)
Merke bak i nakken denne gang.
Sånn her blir baksiden når jeg bruker tvillingnål.Altså 4 lag der jeg knyter men bare 3 ellers...litt juks men jeg følte det ble penest.

7 kommentarer:

Ett Tu Tre sa...

Instämmer verkligen, den som hade haft en Jofotexaffär i närheten, vi får drömma tillsammans.
Helt otroligt vad du har varit produktiv. Jättefina byxor allihopa, och gult och blått blir så fint tillsammans, nästan lite kontrastfärg över det.

Dr. Gill sa...

Du er bare rå! Supre bukser!!

OttoPippi sa...

Skam den som ger sig :-)

fante sa...

Vilka snygga byxor :-)

ellen, ellis_72@hotmail.com sa...

kjempefine bukser! Selger du disse?

Heilt spesiell sa...

Denne er til salgs ja.Den er str 3-4 år.Hvilken str tenkte du? Jeg har ikke mer av denne gule velouren men kan selvsagt sy i en annen farge?
Denne koster 370+porto

aMaLiDa sa...

Hva slags symaskin bruker du til å sy ribb på slike bukser? Har en janome dc4100 og skulle gjerne fått det til med den..